Γιατροί του Κόσμου: Καταγγελία για απάτη3 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:35 μμ


Όπως ανακοίνωσαν οι Γιατροί του Κόσμου πριν λίγο έφτασε στα γραφεία τους μία σοβαρή καταγγελία σχετικά με γεγονός που έλαβε χώρα χτες 3/10 στο Πέραμα.

Η καταγγελία

Πιο συγκεκριμένα δύο άτομα παριστάνοντας τους εθελοντές της οργάνωσης των Γιατρών του Κόσμου κατάφεραν να εισέλθουν σε διαμέρισμα οικογένειας της περιοχής και αφού προέβησαν σε καταμέτρηση των φαρμάκων που βρίσκονταν εντός της οικείας, στη συνέχεια, απέσπασαν το ποσό των 20 ευρώ υποσχόμενα σε αντίτιμο την παροχή δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης. Δυστυχώς αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα μας προκειμένου να επωφεληθούν οικονομικά ή με άλλους τρόπους.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ως οργάνωση δεν πραγματοποιούμε ποτέ και σε καμία περίπτωση ερανική εκστρατεία πόρτα – πόρτα, είτε για χρηματική ενίσχυση των σκοπών των ΓτΚ είτε για ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης. Οι Γιατροί του Κόσμου δεχόμαστε αποκλειστικά δωρεές είτε απευθείας στα γραφεία μας είτε μέσω τραπεζικών λογαριασμών για λόγους διαφάνειας, δρώντας πάντοτε με αξιοπρέπεια, σεβασμό και διακριτικότητα.

Οι Γιατροί του Κόσμου, απευθύνουμε θερμή παράκληση σε όλους τους πολίτες που τυχόν θα δεχτούν επίσκεψη κατ’ οίκον από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι μας εκπροσωπούν, να ΜΗΝ δίνουν οποιαδήποτε βοήθεια, αλλά να ειδοποιούν την άμεση δράση ή να καλέσουν άμεσα στα γραφεία μας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κακοκαιρία: Χείμαρρος «έπνιξε» χωριό – Βίντεο-ντοκουμέντο