Γιώργος Καρκάς: Αποκαλυπτικοί διάλογοι στη δίκη για βιασμό του ταξιτζή (video)30 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 1:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:05 μμ


Συνεχίστηκε ενώπιον του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη του 30χρονου ηθοποιού Γιώργου Καρκά ο οποίος κατηγορείται ότι με τη βοήθεια ναρκωτικών ουσιών βίασε 25χρονο πρώην οδηγό ταξί, το οποίο είχε μισθώσει μέσω πλατφόρμας, το Νοέμβριο του 2018.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος, τεχνικός σύμβουλος διορισμένος από την πολιτική αγωγή. «Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι ο παθών έχει αρκετά συμπτώματα του μετατραυματικού συνδρόμου και του συνδρόμου ανάκλησης γεγονότων», σχολίασε και επεσήμανε ότι ο οδηγός ταξί βιώνει επαναλαμβανόμενα μέσα στην κάθε ημέρα του γεγονότα που συνέβησαν, γεγονός που τον καθιστά μη λειτουργικό.

«Έχουμε ένα κενό μνήμης από τις ουσίες και ένα κενό μνήμης από το μετατραυματικό σύνδρομο. Τα συμπτώματα που αναφέρει (ο παθών) παραπέμπουν σε συμπτώματα μετατραυματικού σοκ. Δε μπορεί να είναι τόσο καλός ηθοποιός. Αυτή την περίοδο επαναβιώνει στιγμές και φοβάται ότι θα του συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο όταν πάρει μια νέα κούρσα. Γι’ αυτό δεν μπορεί να εργαστεί προς το παρόν. Του έχω χορηγήσει αγωγή για να μπορεί να κοιμάται. Έχει κενά μνήμης. Απορώ πώς οδήγησε εκείνο το βράδυ μέχρι το νοσοκομείο», είπε ο μάρτυρας.

Τα λεγόμενα του ψυχιάτρου αμφισβήτησε η πολιτική αγωγή, η οποία ανέφερε ότι ο νεαρός οδηγός ταξί έχει κάνει από τον Ιανουάριο του 2019 έναρξη στην εφορία ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής. Κατά την διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων που ακολούθησε, αναγνώστηκε η ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και έγγραφα σύμφωνα με τα οποία στα ερωτικά βοηθήματα που είχε μαζί του εκείνο το βράδυ ο κατηγορούμενος ηθοποιός, δεν ανιχνεύθηκε γενετικό υλικό του παθόντα.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Σύλληψη «τοξοβόλου»: Ετοίμαζε ληστεία – Το οπλοστάσιο του (photos – video)