Ισχυρή έκρηξη στα δικαστήρια της Λάρισας (photos)31 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:30 μμ
larisa2


Ισχυρή έκρηξη το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας. Χωρίς ρεύμα μέρος του κέντρου και συνοικιών της πόλης. Ακούστηκε κρότος από το υπόγειο του κτιρίου.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ακούστηκε δυνατός κρότος και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το υπόγειο του κτιριακού συγκροτήματος.

Η αστυνομία απέκλεισε το χώρο

Άμεσα η αστυνομία απέκλεισε το χώρο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Η πρώτη εκτίμηση των αρχών για το περιστατικό είναι πως έγινε έκρηξη σε μετασχηματιστή που βρίσκονταν στο χώρο του υπογείου.

Xωρίς ρεύμα ακόμα η γύρω περιοχή

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί το ρεύμα σε μέρος της περιοχής πέριξ των δικαστηρίων, αλλά και σε άλλες περιοχές της Λάρισας. Ήδη έχουν καταγραφεί αρκετές κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για εγκλωβισμούς.

Από το ΔΕΔΔΗΕ πάντως δεν δίνεται επί της παρούσης εκτίμηση για το χρόνο αποκατάστασης του προβλήματος, την ώρα που οι ιδιοκτήτες καταστημάτων με ευπαθή προϊόντα εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, καθώς η θερμοκρασία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

larisa-1

larisa2

larisa3

larisa4

larisa5

larisa6

larisa7

Φωτογραφίες, πληροφορίες onlarissa.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Πάτρα: Άνδρας αυτοκτόνησε με υγραέριο