Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Κανονικά η κυκλοφορία των φορτηγών στις εθνικές οδούς6 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 9:02 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:06 μμ


Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με βάση τα νεότερα στοιχεία από την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, συμπεριλαμβανόμενων και των φορτηγών, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Λάρισα – Αθήνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις και τις οδηγίες των αστυνομικών της Τροχαίας σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Η ανακοίνωση της εταιρείας Νέα Οδός ΑΕ

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με απόφαση της Τροχαίας, (μπορείτε να τη δείτε εδώ) επιτρέπεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις οδηγίες και τις εντολές της Τροχαίας αναφορικά με την κίνηση των οχημάτων τους.

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Κακοκαιρία: Ο «Ηφαιστίωνας» σαρώνει την Αττική – Ένα μέτρο το χιόνι στα Βίλια (video)

Κακοκαιρία «Ηφαιστίωνας»: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες (video)