Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία την Παρασκευή – Σε ποιες περιοχές21 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:22 μμ


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, τα σχολεία στη Θάσο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με απόφαση του δημάρχου του νησιού.

Στη σχετική απόφαση τονίζεται ότι αποφασίζεται «η μη λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της επικράτειας του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις) που καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία».

Εξάλλου, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θάσου καλεί τους κατοίκους του νησιού να μην μετακινούνται στις περιοχές Αστρίς, Ποτός και Πευκάρι, λόγω της εκδήλωσης των έντονων βροχοπτώσεων και των προβλημάτων που εκδηλώνονται στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Πάντως, αναμένεται να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπου το χτύπημα της κακοκαιρίας ήταν σφοδρό.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Φρίκη στα Πατήσια: Την έφαγαν τα σκυλιά της μόλις πέθανε