Κακοκαιρία: Μαύρα σύννεφα πάνω από την Αθήνα – «Άνοιξαν» οι ουρανοί3 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:55 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:55 μμ


Η κακοκαιρία «επισκέφτηκε» και την Αθήνα, καθώς ισχυρή καταιγίδα «χτύπησε» αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

View this post on Instagram

Наконец то дождались!!!!

A post shared by Julia Teska (@teskajulia) on

Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν για να επιστρέψουν και πάλι αύριο Παρασκευή όπου από τις απογευματινές ώρες και μετά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες στην Αθήνα με έμφαση τα βόρεια και δυτικά.

Από τις νυκτερινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή νέο μέτωπο ισχυρών βροχών και καταιγίδων (συνοδεία τοπικών χαλαζοπτώσεων) θα «σαρώσει» τη χώρα από τα βορειοδυτικά, αργά κινούμενο κατά διάρκεια της Παρασκευής προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Το μέτωπο αναμένεται να επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ μετά τη διέλευσή του η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από έντονα φαινόμενα συμπεριλαμβάνονται ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης (κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Παρασκευή), καθώς επίσης ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας (τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής).

Φοβερή εικόνα από το μπάσιμο του Supercell στο Ν. Αττικής από τον φίλο της σελίδας Φίλιππος Κολποδίνος .

Geplaatst door Forecast Weather Greece op Donderdag 3 oktober 2019

 

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Αιτωλοακαρνανία: Προβλήματα από την κακοκαιρία