Κακοκαιρία: Ο «Ηφαιστίωνας» σαρώνει την Αττική – Ένα μέτρο το χιόνι στα Βίλια (video)6 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:30 μμ


Συνεχίζει για δεύτερη μέρα την «επέλασή» της η κακοκαιρία «Ηφαιστίων», που από το πρωί της Κυριακής έχει φέρει σε μεγάλο κομμάτι της χώρας έντονα φαινόμενα.

Και η Αττική έχει νιώσει στο πετσί της την κακοκαιρία, αφού πολλές περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τον κρατικό μηχανισμό να είναι σε επιφυλακή. Στα Βίλια το χιόνι έχει φτάσει στο ένα μέτρο, αφού χιονίζει ακατάπαυστα και οι άνεμοι είναι θυελλώδεις. Από χθες ήταν εγκλωβισμένη μια παρέα σε μια πανσιόν, τους οποίους απεγκλώβισαν αργά το απόγευμα σήμερα χάρη σε μια εκχιονιστική μπουλντόζα.

Η κατάσταση δεν είναι εύκολη ούτε στον Διόνυσο, αφού 18 μηχανήματα ρίψης αλατιού και εκχιονισμού είναι σε επιφυλακή, κρατώντας τους δρόμους ανοιχτούς.

Κλειστοί δρόμοι σε Πάρνηθα, Πεντέλη, Υμηττό

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω της χιονόπτωσης, στις εξής περιοχές:

-Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του εστιατορίου «Ζυγός», στο ρεύμα προς καζίνο.

-Στην Πεντέλη, επί της οδού Κλεισθένης και λεωφόρου Πεντέλης, από τη συμβολή με την οδό Αναπαύσεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη.

Επίσης, κλειστή είναι η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή Καλοπούλα του Υμηττού.

Σημειώνεται ακόμη ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και από το 22ο χλμ της ίδιας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή Κάζα.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Αγνοείται κωπηλάτης στη Λούτσα

Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Ακυβέρνητο πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος