Κατερίνη: Θρήνος στην κηδεία της Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της (video)19 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:34 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:35 μμ


Ράγισαν καρδιές το πρωί της Τρίτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στην Κατερίνη, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη 17χρονη Μαρία – Ιωάννα και τη μητέρα της Σβέτα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ο πατέρας και σύζυγος και οι δύο αδερφές και κόρες της άτυχης Μαρίας – Ιωάννης και της μητέρας της.

Σημειώνεται πως η 17χρονη και η μητέρα της αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου και τα πτώματά τους βρέθηκαν εννέα μέρες μετά σε χαράδρα 120 μέτρων, όπου εντοπίστηκε και το αμάξι τους.

Κατερίνη: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης και της μητέρας της (video)

Νεκρές σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας, στον δρόμο από την Κατερίνη στην Ελασσόνα, βρέθηκαν η 45χρονη μητέρα και η 17χρονη κόρη της που αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία, τα μέλη της οποίας δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πώς μάνα και κόρη βρέθηκαν στη χαράδρα με τα αυτοκίνητό τους. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το αν πρόκειται για δυστύχημα ή για αυτοκτονία.

Συγγενείς και φίλοι δίνουν πολλές εκδοχές για το πώς βρέθηκαν εκεί οι δύο γυναίκες. Η μία αναφέρει ότι η 45χρονη πήρε μαζί την κόρη της για να πάνε στην πεθερά της στην Ελασσόνα, όταν συνέβη δυστύχημα. Άλλοι εικάζουν ότι η άτυχη μητέρα δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της ανατροφής της κόρης της που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Στον δρόμο πάνω από το οποίο βρέθηκαν οι δύο σοροί δεν εντοπίστηκαν ίχνη φρεναρίσματος, ενώ η 45χρονη φέρεται να είπε στη μητέρα της ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Η μικρή Μαρία-Ιωάννα ήταν πολύ καλή μαθήτρια και ονειρευόταν να γίνει ψυχολόγος.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άγριο φονικό στην Ιθάκη: Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον «εραστή» της γυναίκας του