Καθηγητής «φακελάκης»: Καταγγελία για καθηγητές που χρηματίζονταν στο ΤΕΙ Σερρών17 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 6:09 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:09 μμ


Σχεδόν δύο μήνες μετά την επεισοδιακή σύλληψη του καθηγητή «φακελάκη» στο ΤΕΙ Σερρών, έρχονται στο φως καταγγελίες και για άλλους καθηγητές.

Τα SerraikaNea.gr αποκαλύπτουν μηνύματα που εμπλέκουν δύο ακόμη καθηγητές.

Όπως λέει στα SerraikaNea.gr, ο φοιτητής η «φάμπρικα» ήταν στημένη ως εξής.

«Αφού μας έκοβαν συνεχώς στα μαθήματα όσο κι αν διαβάζαμε, επικοινωνούσε μαζί μας ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου. Μας έλεγε πως το φροντιστήριό του λειτουργεί για τα μαθήματα των τριών καθηγητών και πως υπάρχει τρόπος να περάσουμε τα μαθήματά τους. Φυσικά ο τρόπος ήταν να τα πληρώσουμε αδρά. 250 ευρώ το μάθημα. Τα μαθήματα στο φροντιστήριο ήταν καθαρά εικονικά. Να φανταστείτε πως αν είχαμε κάποια απορία μας έλεγαν ότι δεν έχει σημασία να τα καταλάβουμε, αρκεί να γράψουμε τις απαντήσεις στα θέματα που θα μας έδιναν. Ήταν πάντα αυτά που έπεφταν στην εξεταστική. Εγώ, μάλιστα, σε ένα μάθημα, δεν έγραψα απολύτως τίποτα, και με περάσαν με καλό βαθμό. Και δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντινούδης. Υπήρχαν άλλοι δύο καθηγητές που ακολουθούσαν την ίδια μέθοδο. Δηλαδή, δεν μας περνούσαν αν δεν πηγαίναμε στο φροντιστήριο. Μόνο που αυτοί ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Για να μας περάσουν, έπρεπε να γράψουμε κιόλας στην εξεταστική, ενώ ο Κωνσταντινούδης μας περνούσε ακόμη κι αν δεν γράφαμε τίποτα, όπως έγινε στην περίπτωσή μου».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΤΕΙ Σερρών – Καθηγητής «φακελάκης»: Παρεξηγήθηκε η οικειότητα με τους φοιτητές

ΤΕΙ Σερρών: «Γαλάζιο» παιδί ο «καθηγητής φακελάκης»