Καβάλα: Οδηγός παρέσυρε ιερέα επειδή του έκανε … παρατήρηση23 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:04 μμ


Ένας ιερέας παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου στην Καβάλα, επειδή του έκανε παρατήρηση για δυνατή μουσική. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 22 Απριλίου 2019 έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr o οδηγός είχε σταθμεύσει έξω από την εκκλησία, έχοντας βάλει στη διαπασών μουσική (για την ακρίβεια, λαϊκά).

Κάποιοι πιστοί ενοχλήθηκαν και του έκαναν παρατήρηση, ωστόσο ο οδηγός επέμενε, μέχρι τη στιγμή κατά την οποία βγήκε ο ίδιος ο ιερέας, καθώς εκείνη την ώρα τελούσε τη Θεία Λειτουργία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, ο ιερέας του ζήτησε να κλείσει τη μουσική, καθώς ενοχλεί τους πιστούς και τον ίδιο, όμως ο οδηγός, σύμφωνα με τους μάρτυρες, τον έβρισε χυδαία και συνέχισε να παίζει μουσική.

Τότε ο ιερέας του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία και στάθηκε μπροστά από το όχημα. Όμως ο οδηγός φανερά εκνευρισμένος ξεκίνησε το αυτοκίνητο, παρασύροντας τον άτυχο ιερέα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Πάσχα 2019: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στα οδικά δίκτυα