Καβάλα: Βρέθηκαν τα 4,2 εκατ. «λύτρα» – Τι πρόδωσε τους δράστες (video)20 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:09 μμ


Ανατροπή στην υπόθεση απαγωγής επιχειρηματία στην Καβάλα πριν ένα χρόνο με λύτρα 4,2 εκατομμύρια ευρώ, καθώς η απαγωγή ήταν σκηνοθετημένη, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρέθηκε θαμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν βρει ένα πολύ μεγάλο μέρος του ποσού -αν όχι το σύνολό του-, το οποίο τώρα καταμετράται και εκτιμάται ότι είναι τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό εντοπίστηκε στο οικόπεδο που βρίσκεται το συνεργείο αυτοκινήτων ενός από τους συλληφθέντες, στην είσοδο των Αμισιανών Καβάλας, ο οποίος φέρεται και ως εγκέφαλος της επιχείρησης, σε σπίτι που ανήκει πάλι σε συλληφθέντα, σε κρύπτες, φρεάτια, ακόμα και σε ηχεία.

Συλληφθέντες φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων, ο γιος του και ο πρώην διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι από την οποία αρπάχθηκαν τα χρήματα. Οι δύο τελευταίοι φέρεται να είναι κουμπάροι. Κατά την ανάκριση έσπασαν και υπέδειξαν στους αστυνομικούς πού βρίσκονται θαμμένα τα χρήματα. Οι αστυνομικοί εδώ και πολλούς μήνες συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση και έφτασαν στην αιφνιδιαστική επιχείρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Καβάλα: Η ΕΛΑΣ σκάβει σε προαύλιο για να βρει 4,2 εκατ. ευρώ