Κηδεία Αγγελικής Πέτρου: Ράγισαν και οι πέτρες – Δεύτερη κηδεία αύριο στην Κέρκυρα (video)9 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:57 μμ


Δολοφονία Κέρκυρα: Η σορός της βγήκε στις 11:00 το πρωί από το σπίτι της μητέρας της και αφού πέρασε όλο το χωριό.

Η νεαρή αναπαύεται πλέον δίπλα στη γιαγιά της στο κοιμητήριο στο Μπεράτι.
Αύριο θα γίνει μία δεύτερη κηδεία, χωρίς τη σορό της, στο χωριό Αλεπού της Κέρκυρας.

Συγγενείς και φίλοι της ταξίδεψαν μέχρι τη γενέτειρά της, το Μπεράτι Αλβανίας για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Η σορός της βγήκε στις 11:00 το πρωί από το σπίτι της μητέρας της και αφού πέρασε όλο το χωριό, συνοδείας πλήθους κόσμου που την ακολούθησε παρά τη βροχή, κατάληξε στην τελευταία κατοικία της.

Δείτε το video από την κηδεία της Αγγελικής Πέτρου:

Η νεαρή αναπαύεται πλέον δίπλα στη γιαγιά της στο κοιμητήριο στο Μπεράτι κάτι το οποίο ήταν μία επιθυμία δική της, την οποία είχε εκφράσει στον σύντροφό της, όταν φοβόταν ότι ο πατέρας θα πραγματοποιούσε τις απειλές του.

Αύριο θα γίνει μία δεύτερη κηδεία, χωρίς τη σορό της, στο χωριό Αλεπού της Κέρκυρας, όπου η Αγγελική μεγάλωσε και έχασε τη ζωή της. Η μητρόπολη έδωσε την άδεια στην νονά της γυναίκας, να την αποχαιρετίσει, μαζί με τον σύντροφο και τους φίλους της.

Το γράμμα της Αντζελίνας στον Αφγανό σύντροφο (video)

H αδικοχαμένη Αγγελική Πέτρου που δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα είχε γράψει ένα ερωτικό γράμμα στον Αφγανό σύντροφο της το οποίο βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Στο γράμμα η Αντζελίνα όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της αναφέρει πως γνώρισε τον Αλί και πως τελικά η μοίρα τους έφερε κοντά.

Είναι ένα γράμμα που προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Ο άνθρωπος που της χάρισε το χαμόγελο στάθηκε η αφορμή να το χάσει για πάντα…

Δείτε την επιστολή:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Δολοφονία Κέρκυρα: Το γράμμα της Αντζελίνας στον Αφγανό σύντροφο (video)

Σοκάρει η αδερφή της Αντζελίνας: Την έθαψε ζωντανή – Είναι ζώο, όχι πατέρας (video)