Κίναρος: Εντοπίστηκε η κυρά Ρηνιώ – Ελικόπτερο Super Puma στο νησί2 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 4:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:55 μμ


Αγωνία τέλος για τη μοναδική κάτοικου της Κινάρου, αφού όπως αναφέρει το enikos.gr, η κυρά Ρηνιώ, που αγνοούνταν από τη Δευτέρα, εντοπίστηκε.

Όπως αναφέρει το enikos.gr, έδωσε σημεία ζωής και αυτή την ώρα μεταβαίνει στο νησί ελικόπτερο Super Puma, που απογειώθηκε από τη Ρόδο. Μέσα στο ελικόπτερο βρίσκονται στρατιωτικός γιατρός και ομάδα διασωστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία από το ελληνικό Πεντάγωνο, ενώ μαζί της κατάφερε να επικοινωνήσει και κάτοικος της Σύρου.

Εδώ και τρεις μέρες δεν υπήρχε επικοινωνία με την κυρά Ρηνιώ, την ηλικιωμένη που διαμένει μόνιμα στο νησάκι που βρίσκεται δυτικά της Καλύμνου και της Λέρου και ανατολικά της Αμοργού.

Στις 28 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, είχε επισκεφθεί την Κίναρο για να ευχηθεί στη μοναδική κάτοικο του νησιού.

Όσον αφορά στην αποκατάσταση ενδεχομένων βλαβών ηλεκτροδότησης στο νησί, έγινε γνωστό ότι με την καλυτέρευση των συνθηκών θα μεταφερθεί εκεί ανάλογο τεχνικό προσωπικό.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Θρίλερ στην Κίναρο: Αγνοείται η μοναδική κάτοικος του νησιού (video)