Κλειστές τράπεζες αύριο10 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:34 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:31 μμ


Αύριο Τετάρτη 11/12 κλειστές θα είναι αρκετές τράπεζες, λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΟΤΟΕ.

Η ανακοίνωση της ΟΤΟΕ: 

Η ΟΤΟΕ κλιμακώνει τον αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει σε επιχειρηματικές «ζαριές» και business plans με τη δουλειά, την οικογένεια και τις ζωές μας! Είναι, λοιπόν, δυνατό να ανεχθούμε απολύσεις σήμερα, που η Οικονομία ανακάμπτει και οι Τράπεζες διαβεβαιώνουν για την ισχυροποίηση και την επιστροφή τους στην κερδοφορία;

Είναι δυνατό να επιτρέψουμε, εμείς οι εργαζόμενοι, αλλά και η Κυβέρνηση, τα Κόμματα και οι πολίτες της χώρας μας στις Τράπεζες να αποφασίζουν ανεξέλεγκτα σε βάρος μας, σε βάρος της κοινωνίας που τις στήριξε από το υστέρημά της όλα τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια; Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτά τα δεδομένα, οι απολύσεις στην Τράπεζα Πειραιώς αφορούν όλους».

Τι θα κάνουν οι τράπεζες

Να σημειώσουμε πάντως, ότι δεν αποκλείεται πολλά καταστήματα ορισμένων τραπεζών, να ανοίξουν κανονικά

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

Καιρός: Έφτασε η «Διδώ» – Πού θα χτυπήσει σήμερα

Φωτιά σε σκάφος στη Μαρίνα Αλίμου

Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε ανελκυσμένο καταμαράν στη Μαρίνα Αλίμου. 

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Λόγω της παρουσίας εύφλεκτων υλικών πάνω στο σκάφος, η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Στην κατάσβεση της συμμετέχουν 8 οχήματα με 25 πυροσβέστες, ενώ στο σημείο βρίσκονται και στελέχη του λιμενικού σώματος από το λιμεναρχείο Φλοίσβου.

Νεότερη ενημέρωση –  Κατασβέστηκε η πυρκαγιά 

Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε ανελκυσμένο καταμαράν στη μαρίνα Αλίμου προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν 8 οχήματα με 25 πυροσβέστες.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα

Κάπνισμα: «Κόλπο» για να φύγουν από τα μαγαζιά χωρίς να πληρώσουν (video)