Κλειστή η Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της φωτιάς στην Πεντέλη30 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:53 μμ


Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι αυτή την ώρα η οδός Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην Πεντέλη.

Η Δουκίσσης Πλακεντίας είναι κλειστή από Βασιλέως Γεωργίου μέχρι την οδό Αναπαύσεως.

Στο σημείο επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 13 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα αεροσκάφη.

Kοντά στην πυρκαγιά βρίσκονται κατοικίες.

Η προσπάθεια των δυνάμεων της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς, που έχει φτάσει στο νότιο άκρο του οικισμού, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο σημείο έχει μεταβεί ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος και συντονίζει όλες τις ενέργειες.

Φωτιά έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Παρασκευής και στην περιοχή της Τανάγρας, με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής να είναι άμεση.

Φωτιά στη Λούτσα – Απειλούνται σπίτια

Φωτιά έχει ξεσπάσει στη Λούτσα στην περιοχή Αγίου Σεραφείμ στην Αρτέμιδα Αττικής, ενώ η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει κοντά σε σπίτια. 

Στο σημείο σπεύδουν για κατάσβεση 12 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες, 10 οχήματα ΜΕΤΠΕ με 20 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 Ε/Π και 2 Α/Φ.

Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή στην Αστυνομία να απομακρύνει τους κατοίκους από σπίτια τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο που έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Πυρκαγιά τώρα στην Άρτα

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην περιοχή Γαύρογο στην Άρτα.

Κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 2 ελικόπτερα και 2 Πεζετέλ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Φωτιά στην Πρέβεζα – Πνίγεται η πόλη από τους καπνούς