Κωνσταντίνα Παγάνη: Γιατί ο θείος της έσφαξε τη μητέρα της11 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:19 μμ


Το γιατί πίσω από την άγρια δολοφονία της Μαρίνας Τζορμπατζάκη, αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Παγάνη, κόρη της 53χρονης αδικοχαμένης γυναίκας. Η Μις Υφήλιος 2017 μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είπε τι στάθηκε η αφορμή να αρπάξει ο θείος της το μαχαίρι. 

«θα δεις τι θα σου κάνω»

Η νεαρή, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε ότι ο θείος της είχε προειδοποιήσει για το έγκλημα, λέγοντας στην μητέρα της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, το προηγούμενο βράδυ, «θα δεις τι θα σου κάνω».

Αφορμή για τον καβγά της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη με τον πρώην κουνιάδο της, με τον οποίο υπήρχε ιστορικό αντιπαλότητας, στάθηκε μια ενδοοικογενειακή διαφορά.

Από πατρική φιγούρα… δολοφόνος

Η άλλη κόρη της 53χρονης φιλοξενούσε τον θείο στο σπίτι της, καθώς ο τελευταίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν είχε πού να μείνει. Ωστόσο, το βράδυ πριν το έγκλημα η κοπέλα ζήτησε από το θείο της να φύγει από το σπίτι.

Εκείνος θεώρησε πως της έβαλε λόγια η μητέρα της και πήγε αμέσως και την βρήκε, κάνοντάς της μεγάλο καβγά. «Θα δεις τι θα σου κάνω», την απείλησε.

Η κόρη του θύματος, πάντως, εξήγησε ότι, ο θείος της –αδελφός του πατέρα τους– ήταν πατρική φιγούρα για τα δύο κορίτσια, ενώ περνούσαν μαζί τις γιορτές και ήταν στοργικός και τρυφερός μαζί τους.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κωνσταντίνα Παγάνη: Η ιστορία της καλλονής πίσω από το οικογενειακό δράμα (photos)

Μετανιωμένος δηλώνει ο δολοφόνος της 53χρονης στο Ηράκλειο: Δε θυμάμαι τι συνέβη