Κορωνοϊός: Τι αποκαλύπτει ο Γιάννης Μερσινιάς από το δωμάτιο της καραντίνας (video)17 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 6:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:24 μμ


O Γιάννης Μερσινιάς, ο ένας από τους δύο Έλληνες, που βρίσκονται σε καραντίνα στο «Σωτηρία» από την ώρα που επέστρεψαν από την Γουχάν της Κίνας, όπου ξέσπασε η επιδημία του νέου κορωνοϊού, μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στο οποίο είναι κλεισμένος εδώ και εννέα μέρες.

«Μπήκα στην καραντίνα την περασμένη Κυριακή αν θυμάμαι καλά και από τότε είμαι εδώ σε αυτό το δωμάτιο. Μονόκλινο, όπως το βλέπετε. Το κρεβάτι από πίσω μου, το μπάνιο στη δεξιά μου πλευρά», ανέφερε ο Γ. Μερσινιάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega.

Ο Γ. Μερσινιάς έχει περάσει μέχρι στιγμής 216 ώρες απομονωμένος στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Περνάω την ώρα μου με ό,τι μπορώ να κάνω. Διαβάζω, ασχολούμε με τον υπολογιστή, βλέπω ταινίες, τα πάντα. Τι μπορεί να κάνει κάποιος;», σχολίασε.

Ο Γ. Μερσινιάς μπήκε αυτοβούλως στην καραντίνα για να σιγουρευτεί ότι δεν έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό.

«Από τη στιγμή που η συνείδησή μου λέει ότι πρέπει να προστατεύσω τους γονείς μου, οι οποίοι είναι μεγάλοι σε ηλικία, την οικογένειά μου, δεν ξέρω αν το έχω ή δεν το έχω. Δεκατέσσερις μέρες είναι θα περάσουν», επισήμανε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Live News» στο Mega:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Κορωνοϊός: 105 νέοι θάνατοι, 2.048 νέα κρούσματα στην Κίνα

Κορωνοϊός: Επιπλέον 99 κρούσματα στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess στην Ιαπωνία