Κορυδαλλός: Απίστευτο! Kρατούμενος άνοιξε σουβλατζίδικο στις φυλακές (photo)5 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:29 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:29 μμ
korydallos


Κρατούμενος άνοιξε επιχείρηση μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού! Πρόκειται για σουβλατζίδικο το οποίο λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο και εξυπηρετεί μέχρι και 400 «πελάτες». Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας είναι στη φυλακή για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, και  εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης.

Έχει όλα τα … κομφόρ

Το astinomiko.gr έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από το κελί που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της Α΄ πτέρυγας, και έχει μετατραπεί σε κατάστημα, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες συσκευές, και διαθέτει από καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μέχρι κρέπες και σουβλάκια!

Δείτε τον κρατούμενο επί τω έργω: 

souvlakiaekso

Το «σουβλατζίδικο» του Κορυδαλλού λειτουργεί μόνο τα Σαββατοκύριακα και σύμφωνα με πηγές των σωφρονιστικών υπαλλήλων οι οποίοι φυσικά και γνωρίζουν την ύπαρξη του, κατακλύζεται από εκατοντάδες κρατούμενους, απ όλες τις πτέρυγες των φυλακών, οι οποίοι αγοράζουν σουβλάκια, κρέπες, ομελέτες, καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μαζικά, και για λογαριασμό άλλων συγκρατουμένων τους.

Έχει προσλάβει και υπαλλήλους!

Μάλιστα, ο “ιδιοκτήτης” του καταστήματος έχει προσλάβει άλλους κρατούμενους των φυλακών του Κορυδαλλού, οι οποίοι εργάζονται ως ψήστες και σερβιτόροι, και αμείβονται κανονικά από τα έσοδα της επιχείρησης.

Όπως αναφέρει το astinomiko.gr,  το συγκεκριμένο …κατάστημα, δεν είναι το μοναδικό που λειτουργεί στον Κορυδαλλό και ότι υπάρχουν κελιά που έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ηλεκτρονικών συσκευών, αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών, αλλά και σε χαρτοπαικτικές λέσχες, στις οποίες όσοι συμμετέχουν πληρώνουν «γκανιότα» στον ιδιοκτήτη της!

Άλλωστε στην πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, κατασχέθηκαν επαγγελματικές καφετιέρες και μάρκες για πόκερ, υλικά που μετά την έρευνα κρατούμενοι τα πήραν πίσω από το Αρχιφυλακείο, παρ όλου που είχαν καταγραφεί σε έκθεση κατάσχεσης η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Συνελήφθη ηλικιωμένη για τη φωτιά στα Σπάτα