Κως: Σκοτώθηκε στρατιωτικός σε τροχαίο – Βρέθηκε στον πάτο της λίμνης – Σκληρές εικόνες (photos – videos)6 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:15 μμ


Φοβερό δυστύχημα στην Κω. Ένας 35χρονος στρατιωτικός σκοτώθηκε ακαριαιά και βρέθηκε στον πάτο μιας λίμνης. 

Οι εικόνες  είναι πολύ σκληρές από το σημείο. Ο 35χρονος, με καταγωγή από την Αθήνα, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε.

Βγήκε από την πορεία της και προσέκρουσε σε τοιχίο λίμνης. Ο οδηγός εκσφενδονίστηκε και έπεσε στη λίμνη, καταλήγοντας στον πάτο της.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  Βικτώρια Καρύδα – αποκάλυψη: Φοβάται για τη ζωή της και πάει Αυστραλία (video)

H μηχανή τυλίχτηκε στις φλόγες

Η μοτοσικλέτα σύρθηκε αρκετά μέτρα μακριά και τυλίχθηκε στις φλόγες με κατοίκους της περιοχής να τρέχουν για να βοηθήσουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος λοχίας της 80 ΑΔΤΕ αναπτύσσοντας ταχύτητα με την μηχανή του προσέκρουσε σε στηθαίο στην περιοχή λίμνης Πυλίο και σκοτώθηκε ακαριαία.

Η μηχανή πήρε φωτιά από την σφοδρή σύγκρουση και ο νεαρός λοχίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα από την λίμνη στο Πυλί.

Η φλεγόμενη μηχανή του άτυχου στρατιωτικού

Πηγή: aegeanews.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  Video ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή – Πέντε δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο εκτελεστής