Κώστας Βουτσάς: Τι δήλωσε η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του9 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:15 μμ


Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικό».

Οι θεράποντες γιατροί θεωρούν ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του 88χρονου ηθοποιού.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά του.

«Καταλαβαίνω την μεγάλη αγάπη που έχετε όλοι στον Κώστα Βουτσά, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε τη δημοσιότητα και το πρόβλημα υγείας μαζί. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν ίδια με χθες. Το απόγευμα θα έχουμε νεότερα που θα μας γίνει και ενημέρωση από τους γιατρούς» ανέφερε μιλώντας στο tlife.gr η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού.

Ο ηθοποιός μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ.

Μάλιστα πρόσφατα είχε γιορτάσει τα γενέλθιά του και σε μια ξεχωριστή ανάρτηση που είχε κάνει έγραψε: «Είμαι παρά κάτι 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110».

Ο Κώστας Βουτσάς ίχε την ίδια λοίμωξη και πριν από δυο μήνες, ενώ η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία: «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο».

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Ο Κώστας Βουτσάς πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κώστας Βουτσάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του