Κώστας Βουτσάς: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του11 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 6:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:37 μμ


Διασωληνωμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικό» ο Κώστας Βουτσάς.

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού εξέδωσε σήμερα το «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Κώστα Βουτσά:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

Από την πρώτη στιγμή δίπλα του είναι η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, και οι κόρες του, καθώς και οικεία του πρόσωπα.

«Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει, αφού είναι δυνατός οργανισμός. Θέλουμε την αγάπη του κόσμου», δήλωσε στις κάμερες η Αλίκη Κατσαβού.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά του.

Ο ηθοποιός μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ.

Μάλιστα πρόσφατα είχε γιορτάσει τα γενέλθιά του και σε μια ξεχωριστή ανάρτηση που είχε κάνει έγραψε: «Είμαι παρά κάτι 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110».

Ο Κώστας Βουτσάς είχε την ίδια λοίμωξη και πριν από δυο μήνες, ενώ η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία: «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο».

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Ο Κώστας Βουτσάς πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ.

«Καταλαβαίνω την μεγάλη αγάπη που έχετε όλοι στον Κώστα Βουτσά, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε τη δημοσιότητα και το πρόβλημα υγείας μαζί. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν ίδια με χθες. Το απόγευμα θα έχουμε νεότερα που θα μας γίνει και ενημέρωση από τους γιατρούς» ανέφερε μιλώντας στο tlife.gr η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: «Δράκοι» των call girls: Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων