Κρήτη: (Πα)τέρας έδωσε μπουνιά στη 13χρονη κόρη του6 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:42 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:42 μμ


Κρήτη – Κακοποίηση ανηλίκου:  Εκπαιδευτικοί, αστυνομία, κοινωνικοί λειτουργοί και εισαγγελία ανηλίκων λειτούργησαν άμεσα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες την χτύπησε ο πατέρας της. 

Γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί αν υπήρξε ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν σε βάρος του ίδιου παιδιού ή στα μικρότερα αδέρφια της.

«Θυμός της στιγμής»

Ο ίδιος ο πατέρας, που παραδόθηκε μετά το περιστατικό στο Α.Τ Μαλεβιζίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο και το απέδωσε στο θυμό της στιγμής.

Το κοριτσάκι, που οδηγήθηκε για εξετάσεις στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και στο οποίο ζητήθηκε από την εισαγγελία να γίνει σχετική παιδοψυχιατρική εκτίμηση, υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο ενώ σε ερώτηση «αν θα άλλαζε κάτι στον μπαμπά» δήλωσε «το θυμό του».

Ο πατέρας, που διώκεται για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη τελεσθεισα σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί, οδηγήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για αύριο. 

Αξιοσημείωτη όμως ήταν η παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο όλων των εμπλεκόμενων πλευρών με τους οποίους ζήτησε να έχει συνάντηση ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου Ευστάθιος Θεοφανίδης.

Πηγή: www.cretalive.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»

Σφακιά: Επεσε βράχος 25 τόνων σε σπίτι – Γλίτωσε η γυναίκα επειδή πήγε να σηκωσει το … τηλέφωνο