Κύκλωμα πορνείας: Σοκ με Ελληνίδες φοιτήτριες και μαθήτρια (video)19 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:29 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:53 μμ
peripoliko


Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για το κύκλωμα πορνείας που εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Φοιτήτριες και μαθήτρια στο κύκλωμα – Οι μέθοδοι που ακολουθούσαν

Το «ροζ» κύκλωμα εξέδιδε 45 γυναίκες, εκ των οποίων ανάμεσά του ήταν 20χρονες φοιτήτριες και μία μαθήτρια! Οι υπεύθυνοι του trafficking εκμεταλλεύονταν αλλοδαπές γυναίκες που είχαν οικονομικά προβλήματα και Ελληνίδες.

Επίσης, σοκάρουν οι πληροφορίες για το πως λειτουργούσε το κύκλωμα και ποιες μεθόδους ακολουθούσαν ώστε να αυξήσουν την πελατεία τους.

Οι πελάτες έκαναν… παραγγελίες μέσω της «ροζ» ιστοσελίδας της οργάνωσης, στην οποία υπήρχαν πολλές φωτογραφίες γυναικών. Πρόκειται για γνωστή ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού.

Το κόστος για κάθε ραντεβού ανερχόταν στα 130 ευρώ, με τα 50 ευρώ να πηγαίνουν στον αρχηγό της οργάνωσης, τα 20 ευρώ στον οδηγό που μετέφερε την κοπέλα στο σπίτι του πελάτη ή σε κάποιο ξενοδοχείο και τα υπόλοιπα 60 ευρώ στην κοπέλα.

Από την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε η επιχείρηση

Το κουβάρι των συλλήψεων άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να έχουν κλείσει ερωτικό ραντεβού, μέσω του «γραφείου», σε ξενοδοχείο της Αττικής. Μόλις η κοπέλα ανέβηκε στο δωμάτιο και πήρε τα συμφωνημένα και προσημειωμένα χρήματα, ο «πελάτης» της αποκάλυψε την ταυτότητα του και τη συνέλαβε, ενώ συνάδελφοι του πέρασαν χειροπέδες στο άτομο που την είχε πάει με το αυτοκίνητο του και την περίμενε κάτω από το ξενοδοχείο.

Την ίδια ώρα, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων το αρχηγικό μέλος, καθώς και τρία άτομα που είχαν το ρόλο της εξεύρεσης και στρατολόγησης των γυναικών. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα – κατά περίπτωση – εγκλήματα της εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορίας, πορνογραφίας ανηλίκων, μαστροπείας, ψευδής ανωμοτί κατάθεσης, της νομοθεσίας περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών, καθώς και για καταδικαστικές αποφάσεις. Ποινικό παρελθόν είχε μόνο μία γυναίκα, που είχε κατηγορηθεί για ανάλογα αδικήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε ροζ… εγκληματική οργάνωση