Λάρισα: Θρίλερ με την εξαφάνιση 59χρονης – Αγνοείται από την Κυριακή13 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:52 μμ


Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Λάρισας για τον εντοπισμό της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλέβιστα η οποία αναζητείται από την περασμένη Κυριακή από τους οικείους της.
Οι πρώτες έρευνες έχουν εστιαστεί κοντά στο πατρικό σπίτι της 59χρονης που διέμενε στη Λαμία και είχε μεταβεί τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλία. Κλιμάκιο της 8ης ΕΜΑΚ “χτενίζει” την περιοχή στο ποτάμι κοντά στη ΔΕΥΑΛ, ενώ παράλληλα επιχειρεί και με βάρκα.

Η αγνοούμενη είναι σύζυγος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμίας, του Τάκη Σιλεβίστα, ενώ ο γιος τους είναι προπονητής και πρώην επίσης ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται τον αδελφό της, η γυναίκα με αφορμή ένα οικογενειακό θέμα ήρθε από την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα και διέμενε μόνη της στο πατρικό της σπίτι. Το μεσημέρι έφαγε με τους δικούς της και έπειτα πήγε να ξεκουραστεί στο πατρικό της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο αδερφός της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Μισή περίπου ώρα αργότερα, στις 18.45 , το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και έκτοτε παραμένει κλειστό.

Ο σύζυγος της αγνοούμενης έχει έρθει στη Λάρισα με τα παιδιά τους. Η οικογένεια έχει κάνει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας από την Κυριακή.

Πηγή: onlarissa.gr

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Προφυλακίστηκε η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου