Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Καταγγελίες ότι το ασθενοφόρο άργησε 2,5 ώρες (video)9 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:06 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:34 μμ


Σε ηλικία 63 ετών «έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου έπειτα από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα που υπέστη στη διάρκεια της νύκτας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του καναλιού του Open, που επικαλείται ρεπορτάζ από το protothema.gr, η πρώτη κλήση στο ασθενοφόρο για παροχή βοήθειας στον τραγουδοποιό έγινε στης 04:15 τα ξημερώματα. Όμως, το όχημα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις 06:45, δηλαδή με 2,5 ώρες καθυστέρηση. 

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το χωριό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από τον Βόλο και ένα ΙΧ χρειάζεται περίπου μία ώρα για να διανύσει την απόσταση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακυρώνεται η συναυλία στο Ηρώδειο που θα τραγουδούσε αύριο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Το «Μαζί για το Παιδί», η ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε από ανακοπή σήμερα το πρωί. Επίσης, ενημερώνει για την ακύρωση της συναυλίας Πορτοκάλογλου-Μαχαιρίτσα, που θα πραγματοποιούνταν αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, καθώς και για τον τρόπο εξαγύρωσης ή δωρεάς των εισιτηρίων στην Ένωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»:

«Το ελληνικό πεντάγραμμο έχασε σήμερα έναν μεγάλο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του. Η προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης, στο Ηρώδειο, για αύριο 10 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της οποίας θα ενίσχυαν το πρόγραμμα σίτισης άπορων παιδιών, ακυρώνεται.

Εντός δύο εβδομάδων (από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου) μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήριά σας ή να τα δωρίσετε στην Ένωση συνδράμοντας το έργο της».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καλούνται να στείλουν email στο [email protected] δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους και γράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και την διεύθυνσή τους για να τους σταλεί η σχετική απόδειξη δωρεάς.

Όσοι έκαναν ηλεκτρονική αγορά και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να στείλουν email στο [email protected] δηλώνοντας ρητά την πρόθεσή τους ώστε να πιστωθεί στην κάρτα τους το ανάλογο ποσό.

Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν το εισιτήριο τους να παραμείνει ως δωρεά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καλούνται να τηλεφωνούν στο 210 7234567 και να ενημερώνουν για την πρόθεση δωρεάς.

Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης και επιθυμούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τα τραγούδια που έγραψαν ιστορία

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η τελευταία συναυλία του στον Βόλο (video)