Λήξη συναγερμού στο σπίτι του Δανέλλη17 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:36 μμ


Συναγερμό στην αστυνομία προκάλεσαν νωρίτερα δύο άτομα που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη και θεωρήθηκαν ύποπτα από τον αστυνομικό σκοπό που έχει διατεθεί στον βουλευτή.

Οι αστυνομικοί που πήγαν εκεί όμως και έλεγξαν τους δύο άνδρες διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάτι ύποπτο ενώ κλήθηκε και ομάδα του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για να ελέγξει την περιοχή, προληπτικά.

Από τον έλεγχο δεν προέκυψε κάτι και ο συναγερμός έληξε. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι συναγερμό προκάλεσε και ένας διανομέας φαγητού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Δανέλλης είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής του, λόγω της απόφασής του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Πυροτεχνουργοί στο σπίτι του Σπύρου Δανέλλη

Λόγω των απειλών αυτών η αστυνομική φρούρηση του βουλευτή είχε ενισχυθεί. Μάλιστα, την Πέμπτη η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι του έστειλε απειλητικά μηνύματα.

Νωρίτερα, σήμερα Πέμπτη, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, 40χρονος από το Μενίδι κατηγορούμενος για απειλητικό sms στον Σπύρο Δανέλλη και την οικογένειά του.

Ο ίδιος που στο παρελθόν έχει εργαστεί ως υπάλληλος εταιρείας security, αρνήθηκε πως είναι εκείνος που έστειλε το μήνυμα.

Από τις έρευνες από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί με εισαγγελική παραγγελία η Ασφάλεια Αττικής έχει διαπιστωθεί πως τουλάχιστον 30 άτομα έχουν στείλει απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.