Μαφία φυλακών: Σοκάρουν οι διάλογοι – Σχεδίαζαν τη δολοφονία Βορίδη (video)2 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:13 μμ


Σοκ προκαλούν οι διάλογοι των εγκεφάλων της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, αφού αποκαλύπτουν ότι στόχευαν να δολοφονήσουν τον Μάκη Βορίδη μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Στόχος της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού ήταν ο γνωστός ποινικολόγος, Μάκης Βορίδης, συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Τα μέλη της σκόπευαν να του επιτεθούν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου για τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου.

Το παραπάνω προέκυψε από τις συνομιλίες των μελών του κυκλώματος, που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., όπως επίσης και το σχέδιο απόδρασης του γνωστού βαρυποινίτη, με την εξωτερική βοήθεια της γυναίκας δικηγόρου, από δικαστική αίθουσα. Από τις συνομιλίες που έχει στα χέρια της η Αστυνομία προκύπτει πως οι κρατούμενοι σχεδίαζαν να επιτεθούν μέσα στις δικαστικές αίθουσες και σε άλλους συνηγόρους των θυμάτων τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open

Μαφία φυλακών: Συνομιλία – φωτιά δικηγόρου με Αλβανό αρχιμαφιόζο (video)

Διάλογοι – φωτιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας μεταξύ μεγαλοδικηγόρου και Αλβανού αρχιμαφιόζου, αρχηγικό μέλος της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Ενδεικτικές είναι οι νέες συνομιλίες που ακολουθούν ανάμεσα στον 64χρονο δικηγόρο και τον Αλβανό αρχιμαφιόζο, οποίος ζητά βοήθεια συνεχώς από τον δικηγόρο: «…όχι δε σε πήρα να με ξαναβοηθήσεις, εσύ το έκανες το δικό σου …και μπαμπάς μου να ήσουνα και αδερφός μου να ήσουνα δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα που έγινε και κάνεις εσύ για μένα. Που εγώ πήγα να σου πάρω τη ζωή και εσύ με βοηθάς με την ψυχή σου. Στο χρωστάω…».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μαφία φυλακών: Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα πήραν οι δύο δικηγόροι

Μαφία φυλακών: Καταθέτει στον ανακριτή ο Αριστείδης Φλώρος