Μάνα Γρηγορόπουλου: Αηδίασα όταν ο Κορκονέας ζήτησε να με δει (video)5 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:01 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:07 μμ


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open βρέθηκε η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε πριν από 11 χρόνια στα Εξάρχεια.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια του δελτίου, Νίκη Λυμπεράκη, η κ. Τσαλικιάν αναφέρθηκε στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, την απόφαση της δικαιοσύνης, το αυριανό μνημόσυνο, ενώ αποκαθιστά την υστεροφημία του γιου της.

«Ο Αλέξανδρος ήταν κατά της βίας»

«Η δολοφονία του Αλέξανδρου ήταν ένα απίστευτο γεγονός πέρα από κάθε λογική και έχει αποκτήσει έναν κοινωνικό συμβολισμό. Ο Αλέξανδρος ήταν κατά της βίας και όλα αυτά που γίνονται προσβάλλουν την υστεροφημία του. Θα ήθελα όλα αυτά τα έκτροπα να αποφεύγονται καθώς προσβάλλουν την οικογένειά μας» είπε αρχικά.

«Κατασκεύασαν μία εικόνα του Αλέξανδρου για να δημιουργηθεί άλλοθι στους δολοφόνους του» συμπλήρωσε η κ. Τσαλικιάν και συνέχισε λέγοντας ότι «ο Αλέξανδρος δεν είχε καμία συμμετοχή σε επεισόδια όπως ειπώθηκε τότε. Είμαι υπομονετική και ψύχραιμη. Μπορώ να διαχειρίζομαι όλα όσα συμβαίνουν με ηρεμία».

«Η απόφαση ήταν άδικη και αναξιόπιστη για τον Αλέξανδρο. Αθώωσαν τον Σαραλιώτη και επέβαλαν στον Κορκονέα τη μικρότερη ποινή. Ένας άνθρωπος που αποκαλούνταν «Ράμπο» δεν μπορεί να έχει σύννομο βίο. Ο Σαραλιώτης άκουγε τον Κορκονέα εκείνο το βράδυ. Ανέμενα τη συγκεκριμένη τροπή της υπόθεσης καθώς κατάλαβα ότι η απόφαση ήταν προειλημμένη. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα που δεν ήθελα να ξαναπάω στο δικαστήριο» συνέχισε η κ. Τσαλικιάν.

«Αηδίασα όταν ο Κορκονέας ζήτησε να με δει»

«Περιμένω από τον Άρειο Πάγο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Αλέξανδρο. Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτό που συνέβη. Ο Κορκονέας είναι αμετανόητος και θυμωμένος επειδή μπήκε φυλακή. Είναι υποκριτής καθώς ενόψει της απόφασης του εφετείου εκδήλωσε το υποκριτικό ενδιαφέρον να με συναντήσει. Με αηδίασε αυτό το ενδεχόμενο. Θεωρώ ότι θέλει να εξακολουθεί να ζει απερίσπαστος τη ζωή του χωρίς τύψεις», αποκάλυψε η μητέρα του άτυχου Αλέξη.

«Ξέρετε πολλούς αντιεξουσιαστές να περιμένουν τη μαμά τους να έρθει να τους πάρει από το κέντρο της Αθήνας; Τέρμα πια, ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η υστεροφημία του γιου μου» είπε και κατέληξε: «Θα ήθελα να γίνεται ένα ετήσιο μνημόσυνο με σεβασμό στην ψυχή του Αλέξανδρου».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μάνα Γρηγορόπουλου: Το παιδί μου στο χώμα, οι δολοφόνοι ελεύθεροι