Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Τι συζήτησε με τον Σι Τζινπίνγκ η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO12 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:44 μμ
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Πρόεδρο της Κίνας και τη σύζυγό του


Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη παραβρέθηκε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος προς τιμήν του Προέδρου της Κίνας κύριου Σι Τζινπίνγκ και της συζύγου του στο Προεδρικό Μέγαρο, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019.

Η κυρία Βαρδινογιάννη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς με τον κύριο Σι Τζινμπίνγκ, τον οποίο ενημέρωσε αναλυτικά για την πρόσφατη υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας ανάμεσα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και το Νοσοκομείο Παίδων του Πεκίνου, μία συμφωνία η οποία βάζει τα θεμέλια συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Πρόεδρο της Κίνας και τη σύζυγό του

Παράλληλα, η κυρία Βαρδινογιάννη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τη σύζυγο του Κινέζου Προέδρου, κυρία Peng Liyuan. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο κυρίες συνεργάζονται στο πλαίσιο της UNESCO καθώς είναι και οι δύο Πρέσβεις Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χρήστος Χριστοδούλου

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Το «Όραμα Ελπίδας» στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας