Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του – Να κάνω έναν τάφο και να το κλαίω (video)4 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:03 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:03 μμ


Μία ημέρα μετά την καταδίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, η μητέρα του μίλησε στην κάμερα του καναλιού του Alpha, κάνοντας έκκληση σε εκείνους που γνωρίζουν να της πουν πού βρίσκεται η σορός του παιδιού της. 

«Να μου πουν πού είναι τα κόκαλα του Μάριου – Να πάω να το πάρω, να του κάνω ένα τάφο και να το κλαίω»

«Ευχαριστώ πολύ την ελληνική Δικαιοσύνη, διότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε να κάνει. Πράγμα που δεν είχε κάνει από την αρχή η αστυνομία», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του άτυχου Μάριου.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Τα παιδιά του και η γυναίκα του είχαν τον σκοπό τους που μας πλησίασαν. Είχαν τον σκοπό να εισπράξουν την περιουσία και τα χρήματά μας».

Στη συνέχεια η έκκλησή της να της αποκαλύψουν που έχουν θάψει τον γιο της συγκλονίζει. «Κάνω έκκληση. Τους παρακαλώ. Σαν γονείς που είναι να έρθουν στη θέση τη δική μου. Να μου πουν με οποιονδήποτε τρόπο που θέλουν αυτοί, είτε με ανώνυμο τηλεφώνημα, σε κάποιο κανάλι ή να έρθουν να πετάξουν κάποιο σημείωμα. Να μου πουν πού είναι τα κόκαλα του Μάριου. Να πάω να το πάρω, να του κάνω ένα τάφο και να το κλαίω. Τίποτα άλλο δεν θέλω. Και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ξέρω ότι θα το κάνουν αυτό. Σαν άνθρωποι που είναι», λέει η κ. Θεοδωράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα λέει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Δίκη Παπαγεωργίου: Αυτές είναι οι ποινές των κατηγορουμένων (video)

Δίκη Παπαγεωργίου: Ομόφωνα ένοχοι οι κατηγορούμενοι