Μενάνδρου: Αυτές είναι οι συμμορίες που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας (video)14 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:34 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:38 μμ


Η άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην οδό Μενάνδρου, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας νεαρός, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά, φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη «μάχη» των συμμοριών στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συμμορίες όχι μόνο δρουν ανενόχλητες, αλλά και συγκρούονται με σφοδρότητα μεταξύ τους για τον έλεγχο συγκεκριμένων περιοχών.

Το κέντρο της Αθήνας έχει μοιραστεί σε πιάτσες ναρκωτικών, παρεμπορίου, ληστειών και πορνείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο χάρτης των συμμοριών έχει ως εξής:

Διακίνηση ναρκωτικών, παρεμπόριο και λαθραία τσιγάρα στις οδούς Μενάνδρου, Σοφοκλέους, Γερανίου, Μάρνη και Πλατεία Βάθη. Τον έλεγχο έχουν Αφγανοί, Πακιστανοί, Μαροκινοί και Αλγερινοί.

Εμπόριο ναρκωτικών και πλαστών εγγράφων και πορνεία γίνεται στις οδούς Γ΄Σεπτεμβρίου και Πατησίων. Τον έλεγχο στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν Νιγηριανοί, Σομαλοί, Αλγερινοί και Μαροκινοί.

Στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων δρουν ληστές, διαρρήκτες και έμποροι ναρκωτικών. Στις οδούς Τσαμαδού, Στουρνάρη, Τζωρτζ, Βαλτετσίου και Αραχώβης τον έλεγχο έχουν Αλβανοί, Έλληνες, Αλγερινοί, Μαροκινοί και Σύροι.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μενάνδρου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Μενάνδρου (video)