Μενίδι: Άφαντος ο αστυνομικός – Είχε εμπλακεί σε ξυλοδαρμό και παλιότερα27 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 1:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:15 μμ


Αναζητείται ο αστυνομικός που χτύπησε το 11χρονο αγόρι στο Μενίδι, καθώς παραμένει άφαντος, από τη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν.

Μάλιστα και συγγενείς του δηλώνουν πως δεν ξέρουν που είναι και πως δεν σηκώνει καν το τηλέφωνο.

Οι υπόλοιποι τρεις που ήταν μαζί του και περιπολούσαν ως ομάδα ΔΙΑΣ παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα μετά από κάποια ώρα και αφού είχε ξεσηκωθεί σάλος, και συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Οι ίδιοι δήλωσαν πως δεν κατάλαβαν τι έκανε ο συνάδελφός τους, δεν είδαν τίποτα (παρ’ ότι ήταν μπροστά) και γι αυτό δεν αντέδρασαν.

Οι αστυνομικοί αυτοί είναι Ειδικοί Φρουροί και ανήκουν στους 1.200 που τον τελευταίο καιρό έχουν αποσπαστεί στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Είχε χτυπήσει και το 2016 πολίτες

Σύμφωνα με το news24.gr, ο 30χρονος αστυνομικός που σήκωσε το χέρι του όχι μία αλλά δύο φορές και χτύπησε τον 11χρονο στο κεφάλι, έχει ιστορικό βίας στην Υπηρεσία του και παρόλα αυτά παραμένει στην ίδια Υπηρεσία και μάλιστα επικεφαλής ομάδας της ΔΙ.ΑΣ.

Το ίδιο άτομο, στις 2 Ιουλίου 2016 το απόγευμα, είχε κάνει σήμα σε διερχόμενο αυτοκίνητο για έλεγχο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ομογενών από το Καζακστάν, όμως ο οδηγός δεν το αντιλήφθηκε και συνέχισε.

Όταν ακινητοποίησε το όχημα του ο 32χρονος, βγήκε έξω και πήγε να ζητήσει συγνώμη στον συγκεκριμένο αστυνομικό γιατί δεν αντιλήφθηκε το σήμα του και εκείνος τον γρονθοκόπησε ανηλεώς. Βλέποντας αυτή την εικόνα η 22χρονη σύντροφός του, βγήκε και εκείνη από το αυτοκίνητο ζητώντας του να σταματήσει και τότε την χτύπησε με γροθιές και εκείνη στο χέρι και στο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μενίδι: Αστυνομικός χτύπησε ανήλικο – Διετάχθη ΕΔΕ (video)