Μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα για τους μόνιμους διορισμούς στην υγεία21 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:40 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:47 πμ


Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές του ΑΣΕΠ για την άμεση έκδοση αποτελεσμάτων που αφορούν 100.000 και πλέον υποψήφιους για μόνιμο διορισμό στο Δημόσιο.

Στην αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή καταβάλλουν συστηματικές προσπάθειες για την διεκπεραίωση παλαιότερων διαγωνισμών, δεδομένου ότι διαχειρίζεται, ήδη, έναν τεράστιο όγκο αιτήσεων.

Η κατάσταση θα ενταθεί με τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από τους νέους διαγωνισμούς, προεξάρχοντος του υπ. Δικαιοσύνης (εκτίμηση 40.000 αιτήσεις).

Το workenter, ανταποκρινόμενο στα αλλεπάλληλα και συνεχή ερωτήματα για την εξέλιξη διαφόρων διαγωνισμών, άντλησε αποκλειστικές πληροφορίες για το «πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα».

Σημειώστε:

  • Εντός της εβδομάδας θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα της 7Κ/2016 που αφορούν 1.666 μόνιμες θέσεις σε φορείς του υπ. Υγείας. Εκκρεμεί -και αυτός θα εκδοθεί- ο οριστικός πίνακας διοριστέων για 494 στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Ακολουθεί η έκδοση των αποτελεσμάτων για την προκήρυξη 13Κ/2017. Αφορά 53 μονίμους στην ΑΑΔΕ και στην ΑΕΜΥ Α.Ε.
  • Σειρά παίρνει η προκήρυξη 15Κ/2017 που αφορά στην πρόσληψη 335 μονίμων (εργασιακών συμβούλων) στον ΟΑΕΔ

ΠΗΓΗ:  workenter.gr

Διαβάστε επίσης: ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν οι επιτυχόντες του Υπ. Εσωτερικών (αναλυτικοί πίνακες)