Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης: Κερνάει καφέ τους μαθητές και καλεί για Instagram story (video)30 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:07 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:07 πμ


Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος κάνει διαδικτυακό κάλεσμα στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων, καλώντας τους στην εορταστική Θεία Λειτουργία για τους Τρεις Ιεράρχες.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος δίνει «κίνητρο» στους μαθητές που θα πάνε στη λειτουργία, ένα κουπόνι για δωρεάν καφέ:

«Ελάτε αύριο το πρωί στις εκκλησίες. Ελάτε μόνοι σας και ελεύθερα. Και μετά την εκκλησία οι ιερείς ξέρουν. Όσοι είστε μέσα θα σας δώσουν από μια ειδική κάρτα δική μου, να πάτε με αυτή σε όποια καφετέρια της πόλεως θέλετε και να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν χωρίς να πληρώσετε», δηλώνει ο Μητροπολίτης, εξηγώντας ότι οι καταστηματάρχες θα φέρουν τις κάρτες στη Μητρόπολη και θα τους ξεπληρώσει ο ίδιος.

«Έτσι ένα κέρασμα για την υγειά σας», συμπληρώνει.

«Και να σας πω και κάτι ακόμα; Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram. Ένας καφές κερασμένος για σας, για τη χαρά σας, για τη γιορτή σας και για τη μαθητική σας περίοδο. Πράγματι, ποιος θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο story για το Instagram;», καταλήγει.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης για τους Τρεις Ιεράρχες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος μας αιφνιδιάζει θετικά!"Παλικάρια και κοπέλες, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Αλεξανδρούπολης", ακούστε τι έχει να σας πει για την αυριανή ημέρα των Τριών Ιεραρχών."Αυτό το story" που σας προτείνει "θα είναι το καλύτερο στο Instagram" και έχει και κερασμένο καφεδάκι :)Για ελάτε: https://bit.ly/2HCtV0j

Geplaatst door e-evros.gr op Maandag 28 januari 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κλειστά τα σχολεία λόγω της γιορτής των Τριών Ιεραρχών

Τρεις Ιεράρχες: Ποιοι ήταν και γιατί τους τιμούμε