Μπαλάσκας για αστυνομικό ληστή: Θα περάσει όμορφα στη φυλακή (video)14 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:22 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:58 μμ


Αλγεινή εντύπωση έφεραν οι δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, με αφορμή σύλληψη αστυνομικού για κλοπές.

Οι ληστείες έγιναν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι.

Μάλιστα, από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννέα ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Θέση για το περιστατικό πήρε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος καταδίκασε τις πράξεις του συναδέλφου του χαρακτηρίζοντάς τες απαράδεκτες.

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1

Μάλιστα, δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί ότι είναι όμορφος… «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή» είπε στη συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας με νόημα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Μενάνδρου (video)