Μπλόκα αγροτών: Αποχωρούν τα τρακτέρ από τις σήραγγες των Τεμπών9 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:46 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:46 μμ


Μπλόκα αγροτών: Αποχωρούν αυτήν την ώρα τα τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας, που είχαν αποκλείσει τις σήραγγες των Τεμπών και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζελας δήλωσε πως οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους. «Μας ανάγκασε να βγούμε στον δρόμο, επιμένουμε και ζητούμε να συναντηθούμε με την κυβέρνηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη» δήλωσε.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους, αναμένοντας την πρόκληση από την κυβέρνηση για διάλογο.

Λίγο νωρίτερα, η Αστυνομία αρχικά δεν επέτρεπε στους αγρότες να προσεγγίσουν τα Τέμπη, αλλά μετά από έντονες διαβουλεύσεις με τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας Βασίλη Καραπιπέρη, τους επιτράπηκε να φτάσουν στα Τέμπη.

Των αγροτών ηγείται ο Βαγγέλης Μπούτας που επανέκαμψε μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Καταζητούνταν από την Ιντερπόλ και συνελήφθη στην Κοζάνη