Μποτρίνι: «Ηλιθιότητες και γελοιότητες οι καταγγελίες» (video)6 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:37 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:37 πμ


Τη δική του απάντηση έδωσε ο Έκτορας Μποτρίνι, σχετικά με την καταγγελία 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα βασανισμού στο εστιατόριο του βραβευμένου σεφ.

Ο Έκτορας Μποτρίνι αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα και φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει τα όσα καταγγέλλει ο 19χρονος, «ηλιθιότητες».

«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω πως γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από Ιατροδικαστή.

Δείτε όσα λέει ο Έκτορας Μποτρίνι 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Κέρκυρα: Bασάνιζαν κατ’εξακολούθηση πρακτικάριο σε κουζίνα πασίγνωστου σεφ (video)

Μύκονος: Στο στόχαστρο «τοποτηρητές» ναρκωτικών

Θρίλερ στην Ικαρία: Εξαφανίστηκε 34χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός (video)