Νέα μεγάλη άνοδος: 2.110.000 χρήστες τον Ιανουάριο στο neaselida.gr!1 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:41 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:26 μμ


Νέο μεγάλο ρεκόρ επισκεψιμότητας πέτυχε το neaselida.gr καθώς καταγράφηκε σημαντική άνοδος τον μήνα Ιανουάριο, ο οποίος «έκλεισε» με 2.110.000 μοναδικούς χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ημερησίως 145.000 επισκέπτες, κατά μέσο όρο, ενημερώνονται από το neaselida.gr, καθώς και ότι το τελευταίο δεκάμηνο η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί κατά 4220%!

Η δημοσιογραφική ομάδα του neaselida.gr δίνει καθημερινά τη μάχη της επικαιρότητας προκειμένου να προσφέρει σε όλους εσάς έγκυρη, έγκαιρη και πλουραλιστική ενημέρωση με θέματα από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του lifestyle.

Παρά το «νεαρό της ηλικίας» του site μας, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες μας ανταποκρινόμενοι καθημερινά στις αυξημένες τους απαιτήσεις.

Η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι οι  2.110.000 μοναδικοί και πραγματικοί επισκέπτες που μας εμπιστεύθηκαν τον Ιανουάριο.

Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ παίρνει μήνα με τον μήνα τη θέση που της αξίζει στη διαδικτυακή σφαίρα ενημέρωσης.

                                                                    Σας ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε!