Νέα Σμύρνη: Έληξε η ομηρία – Τραυματίας ο πατέρας του 35χρονου (video)25 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:43 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:55 πμ


Τέλος φέρεται να έλαβε η ομηρία στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, όπου από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ένας 35χρονος κρατούσε όμηρο τον πατέρα του υπό την απειλή μαχαιριού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, φάνηκε από τις κάμερες ο πατέρας του 35χρονου να επιβιβάζεται ελαφρώς τραυματισμένος στο χέρι, αλλά περπατώντας, σε ασθενοφόρο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η κατάσταση του 35χρονου και αν παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Το χρονικό του θρίλερ

Το πολύωρο θρίλερ στο διαμέρισμα της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη ξεκίνησε στις 17:30 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης αφού, κατά πληροφορίες, ο 35χρονος καβγάδισε με τους γονείς του κρατώντας όμηρο τον πατέρα του τον οποίο απειλούσε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρι, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο και είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Νωρίτερα κρατούσε, μάλιστα, όμηρο και τη μητέρα του, η οποία ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει.

Στο σημείο βρίσκονταν από χθες το μεσημέρι αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ψυχολόγοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον συνετίσουν να αφήσει το μαχαίρι και να παραδοθεί.

Ο 35χρονος είναι γνώριμος στις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν, ενώ όπως αναφέρουν γείτονες, ακούν καθημερινά καβγάδες του άνδρα με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 35χρονος έχει βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία διέκοψε επιδεινώνοντας την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ομηρία στη Νέα Σμύρνη: Ο 35χρονος απειλεί να σφάξει τον πατέρα του (video)