Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Που κρυβόταν ο δολοφόνος της Ζέμπερη μετά το έγκλημά του13 Φεβρουαρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:37 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:58 μμ


Το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδης εργαζόταν περιστασιακά στο Β’ Νεκροταφείο της Κορίνθου.

Μάλιστα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να βρήκε καταφύγιο μετά το στυγερό έγκλημα σε μία μικρή αποθήκη στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, περιμένοντας να καταλαγιάσουν ο θόρυβος που προκλήθηκε αλλά και οι έρευνες.

Όπως αποκάλυψαν εργαζόμενοι του νεκροταφείου αλλά και επισκέπτες του χώρου που φρόντιζαν τα μνήματα των δικών τους ανθρώπων, ο 58χρονος ήταν ο άνθρωπος που έβλεπαν συχνά να καθαρίζει και να βάφει το χώρο του νεκροταφείου, όπου φέρεται ότι εργαζόταν περιστασιακά!

«Δύο τρεις φορές τον έχω δει, όχι παραπάνω, προτού μπει φυλακή. Δούλευε εδώ, στο νεκροταφείο, καθάριζε, έβαφε τοίχους», ανέφερε μάρτυρας, εξηγώντας ότι τον είχε δει πριν από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

Οι αποκαλύψεις αυτές φαίνεται να «δένουν» με πληροφορίες που έχει στη διάθεση της η Αστυνομία, που εμφανίζουν ως κρησφύγετο του δολοφόνου το μικρό αποθηκάκι στο χώρο του κοιμητηρίου, ή άλλο σημείο εντός του.

Εκεί φέρεται ότι κρύφτηκε τα πρώτα 24ωρα μετά τη δολοφονία της Δώρας ο 58χρονος, ευελπιστώντας ότι δεν θα τον εντοπίσει κανείς.