Νεκρό βρέφος: Ξεσπά ο δικηγόρος των γονιών – «Θα κυνηγήσω τον ιατροδικαστή μέχρι τέλους» (video)19 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 9:35 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:35 πμ


Ξέσπασε για την απίστευτη υπόθεση του θανάτου του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία ο δικηγόρος των γονιών μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι αυτοί» λέει ο Αναούρ Μπάκρι. «Φτάσαμε στη δικαίωση ύστερα από τόσες ημέρες. Με τον δικό μας ιατροδικαστή, με τη συμβολή της Αστυνομίας, που έψαξε να βρει την αλήθεια και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά.

Εκανα τα παράπονά μου για τις ατυχείς δηλώσεις των ιατροδικαστών. Ενώ τον συγχώρεσε ο συμπατριώτης μου, εγώ θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Να ζητήσει ο Μπουζιάνης δημόσια συγγνώμη και θα τελειώσει εκεί η ιστορία.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω» λέει ο πατέρας του μωρού

Συντετριμμένος είναι πατέρας του βρέφους: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου» τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7», ενώ για τη σύζυγό του, η οποία εγκυμονεί, επεσήμανε: «Πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας».

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν περάσει οικογενειακώς από τη Μόρια όπου έφτασαν μέσω Τούρκων δουλεμπόρων από τα παράλια της Τουρκίας, έδωσαν 800€ το κεφάλι στους διακινητές κι επιθυμούν να πάνε στη Γερμανία και να στήσουν εκεί ξανά τη ζωή τους.

Για το άλλο παιδί της οικογένειας και το παιδάκι του ξαδέλφου του που ζούσαν στο ίδιο σπίτι το τελευταίο διάστημα είπε: «Και τα άλλα παιδάκια τα μάζεψαν όλα με συνοπτικές διαδικασίες και τα πήραν. Όταν συνειδητοποίησε το παιδάκι ότι πήραν τον πατέρα και τη μητέρα του, ήταν αποσβολωμένο». «Δεν θα το ξεχάσει ποτέ» προσθέτει ο δικηγόρος.

«Η ΕΛΑΣ μάς πίστεψε»

Τέλος, για το πώς έφτασε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια είπε: «Η ελληνική αστυνομία ήταν αυτή που μας πίστεψε πρώτη. Προς τιμήν της ήταν αυτή που δεν πίστεψε εξ’ αρχής το σενάριο κι έσπευσε να ψάξει την ιστορία, που θα μπορούσε απλά να πάρει το πόρισμα και να στείλει τη δικογραφία στον εισαγγελέα και την υπόθεση στο συρτάρι».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ζωγράφου: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού βρέφους (video)