Νέο χτύπημα για τη γυναίκα του Μικρούτσικου: Πέθανε ο πατέρας της μετά τη συναυλία για τον Θάνο22 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 9:27 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:27 πμ


Διπλό το χτύπημα της μοίρας για τη Μαρία Παπαγιάννη, τη σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου.

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγού της Θάνου, έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της. Μάλιστα, η γνωστή συγγραφέας έμαθε το δυσάρεστο μετά τη συναυλία στη μνήμη που μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Η Μαρία Παπαγιάννη ήταν μέχρι το τελευταίο λεπτό στο πλευρό του Θάνου Μικρούτσικου. Λίγες μέρες μετά το θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, η γνωστή συγγραφέας βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στο πένθος.

Μετά τη συναυλία μνήμης που δόθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής, στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, η Μαρία Παπαγιάννη έμαθε ακόμη ένα δυσάρεστο μαντάτο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso αφού τελείωσε η συναυλία, η γνωστή συγγραφέας ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της!

Η Μαρία Παπαγιάννη μαζί με τα παιδιά της, Αλεξάνδρα και Στέργιο Μικρούτσικο, βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικούς για να υποδεχτούν τους φίλους και συνεργάτες αλλά και πολλούς θαυμαστές του Θάνου Μικρούτσικου.

Ήταν μια εκδήλωση την οποία είχε διοργανώσει ο ίδιος ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης πριν φύγει από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

Εκεί, εκτός φυσικά από την οικογένειά του, ήταν φίλοι και συνεργάτες του. Άνθρωποι που τραγούδησαν τις μουσικές του όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Γιώργος Μεράντζας, η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Το παρών έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, όπως και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί το πρώτο του μήνυμα μετά το εξιτήριο