Νέο κρούσμα σχολικής βίας – 9χρονος ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του (video)19 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 7:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:43 μμ


Ένα ακόμα κρούσμα σχολικής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πατέρας στην Καβάλα καταγγέλλει ότι ο 9χρονος γιος του ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του.

Ο μικρός μαθητής της Τρίτης Δημοτικού δέχτηκε δυνατά χτυπήματα από συμμαθητές του την ώρα του διαλείμματος και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πειθαρχικό έλεγχο για το θέμα έχει ξεκινήσει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για τους εκπαιδευτικούς που πρόσεχαν τα παιδιά.

Με την ιατρική γνωμάτευση στα χέρια ο πατέρας του 9χρονου, Αναστάσιος Αντωνιάδης, καταγγέλει μπούλινγκ από μαθητές της Τετάρτης Δημοτικού.

«Παίζανε μπάλα μου είπε, κάτι είπε για ένα πέναλτι, παρεξήγηθηκαν και τα παιδιά της Τετάρτης τον κυνήγησαν. Τον έπιασε ένας και ο άλλος τον χτύπαγε με γροθιές στο στομάχι», ανέφερε ο πατέρας του αγοριού.

Όταν ο μαθητής επέστρεψε στο σπίτι του είπε στους γονείς του ότι πονάει και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στο πλευρό.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ζωγράφου: Έρευνα σε βάρος του ιατροδικαστή για το νεκρό βρέφος