Οι προβλέψεις του καιρού μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο από τον Σάκη Αρναούτογλου10 Αυγούστου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:08 μμ


Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, προβλέπει τον καιρό μέχρι και και τον Δεκαπενταύγουστο, οπότε και αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος των εκδρομέων από τα αστικά κέντρα προς την εξοχή. 

Στην ανάρτηση του αναφέρει:

«Ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μέχρι τον 15Αύγουστο!

Πολύ καλός ο καιρός τουλάχιστον μέχρι και τον 15Αύγουστο , μονο οι βοράδες από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 6-7 και κατά διαστήματα έως και τα 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση απο την Τρίτη 14/8.

Η θερμοκρασία σε πολύ καλά επίπεδα για την περιόδο που διανύουμε χωρίς αυξημένη την υγρασία – κουφόβραση (εκτός απο τη δυτική Ελλάδα και τα Επτάνησα όπου λόγω των εξασθενημέων ανέμων θα είναι κατά τόπους αυξημένη) και μόνο προς τον 15Αυγουστο υπάρχουν ενδείξεις για κάποια σταδιακή άνοδο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
(κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά τον τίτλο για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας!)»

Φωτογραφία του χρήστη Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μέχρι τον 15Αύγουστο!Πολύ καλός ο καιρός τουλάχιστον μέχρι και τον 15Αύγουστο , μονο…

Geplaatst door Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou op Donderdag 9 augustus 2018

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Η Ελλάδα από ψηλά σε ένα μοναδικό βίντεο