Παραλία Ναυάγιο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της κατολίσθησης13 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:33 μμ


Συγκλονίζουν οι εικόνες της στιγμής της κατολίσθησης στην Παραλία Ναυάγιο, στη Ζάκυνθο, το πρωί της Πέμπτης.

Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταγράφονται οι αντιδράσεις των λουόμενων. Πολίτες και τουρίστες προσπαθούν να σωθούν, τρέχοντας για να απομακρυνθούν από το σημείο.

Δείτε το video:

13-09-2018 κατολίσθηση ναυάγιο !!!!!

Geplaatst door Leonidas Malioufas op Donderdag 13 september 2018

Τι συνέβη

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες.

«Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

Τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά την πτώση βράχων στη παραλία του Ναυαγίου, αναφέρει ακόμα σημείωμα του ΑΠΕ.

Oμάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με σούπερ πούμα για τη Ζάκυνθο ενώ άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και το λιμενικό στις έρευνες για τους αγνοούμενους από την κατολίσθηση.

Στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν από την παραλία.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Αποκολλήθηκε βράχος στο Ναυάγιο Ζακύνθου – Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο (photos)

Παραλία Ναυάγιο: Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους (photos)