Πέραμα: Αυτός είναι ο άνδρας που προσπάθησε να βιάσει τη 12χρονη αθλήτρια πολεμικών τεχνών



January 21, 2020· Ώρα δημοσίευσης: 1:48 pm · Τελευταία τροποποίηση: 1:48 pm

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού ο οποίος συνελήφθη στις 04-01-2020 στο Πέραμα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Πρόκειται για έναν 25χρονο Αιγύπτιο που σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει μία 12χρονη ανήλικη αθλήτρια του Κουνγκ Φου στον Πειραιά,  ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να την αγγίξει στο στήθος όταν κατέβηκε από λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα.

Μία 12χρονη αθλήτρια «έσπασε» στο ξύλο τον επίδοξο βιαστή της (video)

Η ίδια κατάφερε να τον αντιμετωπίσει με χτυπήματα τρέποντας τον σε φυγή. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο 25χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Έγκλημα στις Μοίρες: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος

Προηγούμενο άρθρο Βουλή: Αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας
Επόμενο άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο στο προσφυγικό