Περιστέρι: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία (video)27 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:38 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:38 πμ


Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στο Περιστέρι. Που στρέφονται οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναφέρουν ότι ο δράστης χτύπησε το θύμα τουλάχιστον 15 φορές στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα το έβριζε.

Μάλιστα το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη μανία των χτυπημάτων, ενώ έπεσε και ο γεμιστήρας!

Που στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν τον κύκλο επαφών του θύματος, μέσω ανάσυρσης δεδομένων από το κινητό του, αλλά και τις καταθέσεις της συζύγου του, συγγενών και φίλων. Στοχευμένα επιδεικνύουν τις φωτογραφίες του δράστη αλλά κυρίως του «φίλου», με τον οποίο το θύμα βρισκόταν στην καφετέρια λίγα λεπτά πριν από την εμφάνιση του εκτελεστή, επιχειρώντας την αναγνώρισή του, για να δώσουν ώθηση στις έρευνες εντοπισμού του δράστη και του κινήτρου.

«Αν ο «φίλος» δεν είναι αυτός που έστησε το ραντεβού της εκτέλεσης, θα μπορούσε να εμφανιστεί για να διευκρινίσει τι έχει συμβεί και τι συζητούσε με το θύμα λίγο πριν τη δολοφονία του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας.

Χθες έδωσε κατάθεση η σύζυγος του θύματος, η οποία δεν είχε γνώση για τις δραστηριότητες του 25χρονου, ωστόσο είπε ότι εκείνος ήταν άνεργος και τους συντηρούσαν οικονομικά οι γονείς τους.

Και η Interpol στην υπόθεση

Έναν οικονομικό βιοπορισμό που οι αστυνομικοί ερευνούν, καθώς έχουν κάποιες ενδείξεις ότι ο 25χρονος ενδέχεται να είχε συμμετοχή σε κάποια εγκληματική δραστηριότητα που σχετιζόταν με παράνομη διακίνηση μεταναστών ή ακόμη και ναρκωτικών.

Γι’ αυτό τον λόγο έχουν κάνει αίτημα στην INTERPOL προκειμένου να διαπιστωθεί αν το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Η σύζυγός του ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο 25χρονος ήρθε πρώτος στην Ελλάδα, το 2018, όταν πέρασε παράνομα από τις Φέρες Εβρου. Εκεί είχε συλληφθεί, ενώ η ίδια ήρθε μερικούς μήνες αργότερα και έμεναν στο Περιστέρι, ενώ αποκάλυψε την κοινωνική διάσταση της υπόθεσης, ότι είναι 4 μηνών έγκυος.

Το μένος που παρατήρησαν οι αστυνομικοί στις κινήσεις του δολοφόνου μπορεί να εξηγηθεί από προσωπικά και οικονομικά κίνητρα, ακόμη και εκδίκηση για τον θάνατο οικείου προσώπου του δράστη, για τον οποίο μπορεί να ευθύνεται το θύμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο πριν την δολοφονία στην καφετέρια