Πέτρος Τατσόπουλος: Εσπευσμένα στο χειρουργείο1 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:33 μμ


Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει άμεσα ο συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς η αδιαθεσία που ένιωσε στον «αέρα» της εκπομπής «Εκτός Γραμμής», αποδείχθηκε σοβαρή.

Ο κ. Τατσοπουλος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, εκεί οι γιατροί του έκαναν στεφανιιογραφία, η οποία έδειξε ότι τα αγγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έμφραγμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το newpost.gr, απεικονίστηκε διαχωρισμός της αορτής με την κατάσταση του να θεωρείται υπερεπέιγουσα. Ο κ. Τατσόπουλος μεταφέρθηκε κατευθείαν στην καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου και μπαίνει σε επείγον χειρουργείο.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με ΚΤΕΛ – 12 τραυματίες (video)

Πέτρος Τατσόπουλος: Λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής του Τάκη Χατζή (video)

 

Αδιαθεσία ένιωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα.

Πέτρος Τατσόπουλος μιλούσε για το προσφυγικό και αφού πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος.

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», είπε.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάκης Χατζής ανέφερε: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

O Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο