Πεύκη: Τρόμος για 12χρονη – Απόπειρα απαγωγής έξω από το σχολείο της20 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:55 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:55 μμ


Γονείς 12χρονης κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης ότι η ανήλικη κόρη τους υπήρξε θύμα απόπειρας αρπαγής έξω από το σχολείο της, όπως αναφέρει η ίδια. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το περιστατικό, η οποία όμως το αντιμετωπίζει με επιφύλαξη, καθώς δεν έχουν καταγραφεί αντίστοιχα γεγονότα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα καταγέλλει το κορίτσι, στις 13:20 το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Απριλίου, την ώρα έβγαινε από το σχολείο του στην Πεύκη, τρία άτομα που επέβαιναν σε βανάκι σταμάτησαν έξω από το σχολείο και την προσκάλεσαν να μπει στο αυτοκίνητο.

Το παιδί φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει, ενώ όταν έφτασε στο σπίτι διηγήθηκε όσα του συνέβησαν στους γονείς του, οι οποίοι και κατήγγειλαν την απόπειρα αρπαγής της ανήλικης στις 21:00 το βράδυ στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Φρίκη στο Αίγιο: Αρνείται τις κατηγορίες η 35χρονη – «Δεν είχα καταλάβει πως ήμουν έγκυος»