Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις – Ποια θα είναι η φετινή «Black Friday»11 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:13 μμ


Στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι φετινές ενδιαμέσες φθινοπωρινές εκπτώσεις.

Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Βέβαια, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τους συλλόγους των εμπόρων για να επιβεβαιωθούν οι ημερομηνίες.

Black Friday

Σύμφωνα με την αμερικανική παράδοση της Black Friday, το 2018 είναι η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, στις 23 Νοεμβρίου.

Στην Ελλάδα και φέτος αναμένεται υψηλή η συμμετοχή των επιχειρήσεων λιανεμπορίου στην «Μαύρη Παρασκευή» και φέτος τρίτη χρονιά του θεσμού αναμένεται ένας υψηλός ανταγωνισμός την ημέρα εκείνη με μεγάλες εκπτώσεις αλλά σε συγκεκριμένα προιόντα.

Την τιμητική τους θα έχουν όπως κάθε χρόνο τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ενώ από πέρσι μπήκαν στο παιχνίδι και επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Πρόστιμο-σοκ: Ζευγάρι θα πληρώνει 500 ευρώ στον γείτονα όταν τα παιδιά κάνουν φασαρία (video)

Αναδρομικά από περικοπές συντάξεων: Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να τα διεκδικήσουν